Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Διώχνουν μονογονεϊκή οικογένεια με δυο άρρωστα παιδιά από κτίσμα για να κάνουν γραφείο

Δύο άρρωστα ανήλικα παιδιά, μια μητέρα στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, μια οικογένεια μονογονεϊκή  δηλαδή, η οποία ζει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό ,στην οδό Βλάση Ανδρικοπούλου 28 στα Ζαρουχλαίϊκα είναι τα θύμα  του …πολιτισμού στο Δήμο της Πάτρας ,έτσι όπως αυτός εκπορεύεται από τις διαθέσεις ενός εκπολιτιστικού Συλλόγου και υλοποιείται από συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δήμου.
 
Η τριμελής οικογένεια ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να πεταχτεί στο δρόμο – στερείται παντελώς εσόδων και ζει με προσφορές γειτόνων – γιατί ο εκπολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Αλέξανδρος» της περιοχής θέλει το κτίριο προκειμένου να το μετατρέψει σε γραφεία του.
 
Αρωγός στο θεάρεστο έργο αυτών που έχουν αναλάβει να εκπολιτίσουν την περιοχή  υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων,  οι οποίες με έγγραφό που έχουν στείλει προς το οικείο αστυνομικό τμήμα ζητούν να παρέμβει προκειμένου να απομακρυνθεί η  οικογένεια.
 
Οι αποκαλύψεις μελών της τοπικής κοινωνίας σοκάρουν καθώς όπως αναφέρουν όταν ζήτησαν από συγκεκριμένο υπηρεσιακό παράγοντα του Δήμου Πατρέων να μην διώξουν την οικογένεια η απάντηση ήταν  η εξής «Δηλαδή όλους αυτούς που είναι άστεγοι εμείς θα τους περιθάλψουμε. Να πάρετε εσείς την οικογένεια στο σπίτι σας…»
 
Πηγή: patrastimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου