Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου της ΆΕΚ


aealskdl
Το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, που θα υλοποιηθεί με πόρους της Περιφέρειας Αττικής ύψους 20 εκατoμμυρίων ευρώ, συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Αττικής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, το μέλος της «Δικέφαλος 1924» Πέτρος Παππάς και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο κ. Μελισσανίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεισφορά της Περιφέρειας Αττικής στην ανακατασκευή του γηπέδου. Είπε ότι η προμελέτη του έργου θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στη Γ.Γ. Αθλητισμού, ενώ σήμερα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου.
H παρουσίαση της μακέτας του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει παρουσία σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας, αλλά και λοιπών καλεσμένων που θα παραστούν κατόπιν ειδικών προσκλήσεων που εστάλησαν από τη διοίκηση. Επιπροσθέτως, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, θα βρεθούν και περίπου 200 φίλοι της ομάδας.
Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ότι το γήπεδο θα εξυπηρετεί 5 - 6 δήμους και περισσότερους από 500.000 κατοίκους.
Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι η προσπάθεια ανακατασκευής του γηπέδου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και ότι από τότε ο κ. Σγουρός είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει. «Και σήμερα κρατά την υπόσχεσή του» τόνισε.
Ο κ. Κοτσάτος ευχήθηκε το παράδειγμα της ΑΕΚ να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες και να γίνουν αντίστοιχα έργα για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. «Ομάδες χωρίς φιλάθλους δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η σημαντική προσπάθεια για το γήπεδο της ΑΕΚ σηματοδοτεί την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού» σημείωσε.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου