Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 'Teachers4Europe'
Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό Πρόγραμμα Teachers4Europe με την παρουσίαση των εργασιών των εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες σε 100 Δημοτικά Σχολεία της χώρας μας με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών.
Στην παραπάνω εκπαιδευτική δράση συμμετείχαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σερβίων Κοζάνης με τους μαθητές της Στ΄Τάξης και την καθηγήτρια των Αγγλικών κα Γκουντούμα Μαρία, η οποία συμμετέχει επίσης και ως σχεδιάστρια και διαχειρίστρια του ψηφιακού φόρουμ ανάδειξης της εκπαιδευτικής προσπάθειας του δικτύου και το Δημοτικό Σχολείο Βαθυλάκου Κοζάνης με το δάσκαλο κο Πενέκελη Κωνσταντίνο.
Οι εργασίες που απασχόλησαν τις τάξεις τους ήταν σχετικές με μια μεγάλη ποικιλία επίκαιρων θεμάτων όπως το περιβάλλον, η κλιματική αλλαγή, οι διακρίσεις, η ενότητα στην πολυμορφία, ο πολιτισμός κι οι μουσικές παραδόσεις με τη χρήση και αξιοποίηση των Τ.Π.Ε στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Η χρήση βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να ασχοληθούν ενεργά με διάφορες πλευρές των ευρωπαϊκών θεμάτων που σχετίζονται με προβλήματα της καθημερινότητας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τιμητική απονομή στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς της κάρτας-μέλους της ομάδας 'Teachers4Europe' και των βεβαιώσεων συμμετοχής στο επιμορφωτικό πρόγραμμα από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνο Καρβούνη.
 
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (PHOTO.doc)PHOTO.doc [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου