Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Γιάννης Βρούτσης: Μόνο όταν τον συνοδεύει μια διμοιρία ΜΑΤ νιώθει ασφάλεια


broytsisΜα πόσο «πολιτικά άνανδρα» ανθρωπάκια είναι ...;
Ο Γιάννης Βρουτσης ήρθε να μιλήσει χθες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών , ενώπιον των εκπροσώπων 150.000 μελών του ΕΕΑ, ενώπιον 10 προέδρων Επιμελητηρίων, ενώπιον των προέδρων της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ. Μαζί του έφερε μια κλούβα με ΜΑΤ που παρέμεινε στην είσοδο του κτηριακού συγκροτήματος για όλη την διάρκεια της παρουσίας του. Μάλιστα απαίτησε να μην καταγραφεί σε βίντεο η ομιλία του και συνεργάτες του διασκορπισμένοι στην αίθουσα απαγόρευαν κάθε σχετική ατομική προσπάθεια. Οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφαλείας, 2 ώρες πριν την προσέλευση του τσέκαραν τον χώρο του ΕΕΑ για να μην υπάρχει παρουσία ανεπιθύμητων. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του οι «ασφαλίτες» του «τσέκαραν» και τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΑ.
Αφού άκουσε τις εισηγήσεις και τις ερωτήσεις 20 μελών του ΔΣ, προέδρων Επιμελητηρίων και του προέδρου της ΕΣΕΕ ο υπουργός τρέμοντας έδωσε συγχαρητήρια στους παραβρισκόμενους γιατί κράτησαν υψηλό επίπεδο!
Ο κ. Βρούτσης μίλησε για περίπου μια ώρα. Τα 54 λεπτά δόξαζε τον εαυτό του για τα καταπληκτικά μέτρα που έχει πάρει και τα 3 λεπτά απάντησε σε μια από τις δεκάδες ερωτήσεις των μελών του ΔΣ!!!
Εμείς ακόμα θυμώσατε τα περσινά γεγονότα στο γραφείο του υπουργού μετά από εισβολή συνδικαλιστών ο ίδιος κλειδαμπαρώθηκε στο γραφείο του. Μάλιστα όπως είχε γράψει τότε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» τηλεφώνησε στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδρα και του έλεγε: «Νικό, σώσε με... 
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου