Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014


Πάρτε τα ξεφτίλες! Μέρκελ: Αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, θα ακολουθούσαν όλοι!



merkel
Ομολογία-σοκ από την Μέρκελ αποδομεί όλες τις ελληνικές φιλομνημονιακές κυβερνήσεις που έκαναν την χάρη στην Μέρκελ και όχι στον λαό τους! Η Άνγκελα Μέρκελ ήταν αποκαλυπτική σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, όσον αφορά το ενδεχόμενο εγκατάλειψης της Ευρωζώνης από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Monde, η καγκελάριος παραδέχθηκε ότι αν η Ελλάδα είχε εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα, τότε και οι εταίροι της θα αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τη ζώνη του ευρώ. Οι δηλώσεις της καγκελαρίου, αν ισχύουν, αποδομούν την επιχείρηση τρομοκράτησης του μνημονιακού μπλοκ πριν από τις εκλογές του 2012...

«Εάν η Ελλάδα είχε αφεθεί να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τότε όλα τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα υποχρεούνταν να αφήσουν το ευρώ σε μεταγενέστερο χρόνο» φέρεται να έχει δηλώσει η Μέρκελ, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα LeMonde.
Το έγκριτο φύλλο αποκαλύπτει την απίστευτη δήλωση της Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής, η οποία όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γερμανίδα Καγκελάριος φέρεται να δήλωσε: «Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να εγκαταλείψουμε την ΟΝΕ σε μεταγενέστερο χρόνο».
Η ηγέτιδα της ισχυρότερης οικονομίας της Ευρώπης φέρεται να τόνισε μάλιστα πως «όσο παραμένω καγκελάριος της Γερμανίας θα βοηθώ όλον τον κόσμο», προειδοποιώντας ωστόσο πως δεν είναι βεβαία εάν «θα μπορούσα να το κάνω δεύτερη φορά», λόγω της «κούραση» των Γερμανών φορολογούμενων. «Αυτό μπορεί να εκτροχιαστεί σε κάποιο σημείο», συμπλήρωσε.
Αυτό για επιτέλους για να το «ράψουν» όλα τα πρόθυμα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου, καθώς αποκαλύπτεται η αλήθεια, ότι το μόνο που κατάφεραν ήταν να δώσουν χρόνο στους Γερμανούς να προετοιμαστούν για το ούτως ή άλλως μοιραίο που θα έρθει, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει πραγματικά ισχυρή διαπραγμάτευση με απτά κέρδη για τον ελληνικό λαό...
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου