Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σταματήστε να σκοτώνετε τον κόσμο! Κάηκε άλλη μία ηλικιωμένη στον Ν. Κόσμο [vid]

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

mlk
Ιδού τα έργα και οι ημέρες του Γιάννη Στουρνάρα, του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αν υπάρχει Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και την απάντηση δυστυχώς την ξέρουμε όλοι, αυτοί οι τρεις άνθρωποι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιόν της, σιδηροδέσμιοι για την ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία όλων αυτών των δεκάδων ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί στην προσπάθειά τους ...να ζεσταθούν!

Δες κ. Στουρνάρα, πίσω από τους αριθμούς και το κομπιουτεράκι των ψυχοπαθών τροϊκανών τα έργα και τις ημέρες σου, μυρίζουν καμένη ανθρώπινη σάρκα! Από πέρυσι έως και φέτος, χωρίς να υπάρχουν επίσημα στοιχεία, γιατί και γι αυτό έχει φροντίσει με εντολές του το Μαξίμου, υπολογίζεται ότι έχουν χάσει την ζωή τους πάνω από 60 άνθρωποι, μόνο από αυτόν τον λόγο.
Οι δε αυτοκτονίες υπολογίζεται πως έχουν πλέον αγγίξει τον απίστευτο αριθμό των 6.000. Σε ό,τι αφορά, ειδικά τα θύματα από πυρκαγιές μέσα στα σπίτια τους ή από αναθυμιάσεις λόγω αυτοσχέδιων μέσων θέρμανσης πλέον έχουμε 2-3 περιστατικά κάθε ημέρα και υπολογίζεται ότι τα θύματα μέχρι το τέλος του χειμώνα, με αυτά τα δεδομένα θα έχουν υπερβεί τα 100... Αυτά τα νούμερα το Μαξίμου τα αγνοεί επιδεικτικά και εντελώς προκλητικά κάνει λόγο για «Success Story» και λοιπές μα.....κίες που μόνο ένας παρανοϊκός ή ένας άνθρωπος που δεν ζει σε αυτόν τον τόπο θα μπορούσε να ξεστομίσει!
Η Δικαιοσύνη από την άλλη είναι απασχολημένη με τα μισθοδικία και την διαφύλαξη των δικών τους μισθών την ίδια ώρα που για όλους τους άλλους τα βρίσκουν όλα σύννομα και ηθικά... Αυτή είναι δυστυχώς η Ελλάδα του 2013-14. Οι δε πολίτες, υπομένουν άλαλοι κάθε δοκιμασία και κάθε μαρτύριο που τους υποβάλει η δικομματική σαν να περιμένουν απλά και εκείνοι με τη σειρά τους το τέλος τους από κάποιον παρόμοιο λόγο... παρατημένοι στο «πεπρωμένο»!
Μία 80χρονη γυναίκα έφυγε από την ζωή στον Νέο Κόσμο, στην προσπάθειά της να ζεσταθεί όπως όλα δείχνουν, ενώ από θαύμα σώθηκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Λουτράκι, όταν από θερμαντικό σώμα ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά τους, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Την ίδια τύχη είχε και ένα σπίτι στην Τριφυλία Μεσσηνίας, ενώ επίσης τελευταία στιγμή σώθηκαν οι ένοικοί του.
Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως η Ελλάδα κατάντησε έτσι, αλλά πιο δύσκολο απ' όλα είναι να κατανοήσει κανείς, γιατί όλοι εμείς τα ανεχόμαστε ακόμα όλα αυτά και έως πότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου