Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Παραμένουν σε ομηρεία χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τον υπουργό Παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Μας ενημερώνουν οι Αιρετοί του ΚΥΣΔΕ Γρ. Καλομοίρης και Χρ.Φιρτινίδης
Παρά τη δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ότι σήμερα Τρίτη 29/10 θα αντιμετώπιζαν το θέμα των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.
Συνεχίσαμε και σήμερα τις προσπάθειες για να εγκρίνει η πολιτική ηγεσία τον μεγαλύτερο αριθμό αποσπάσεων, πέραν των 180 που έχουν αποφασιστεί από το ΚΥΣΔΕ και ακόμη δεν έχουν υπογραφεί, αφού ούτως ή άλλως οι αποσπώμενοι θα καλύψουν ένα μέρος μόνο των 2400 κενών που υπάρχουν στην Α/θμια.
Είναι προφανές ότι η ανυπαρξία πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών στην Β/θμια καθώς και η βούληση για συνέχιση της ρουσφετολογικής και αδιαφανούς πρακτικής των μετατάξεων στη Α/θμια, είναι οι λόγοι που οδηγούν στην συνέχιση της ταλαιπωρίας χιλιάδων συναδέλφων.
Σήμερα ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του ΚΥΣΔΕ να συγκαλέσει νέα συνεδρίαση για την Πέμπτη 31/10 το αργότερο, στην οποία να εγκριθούν οι αιτήσεις συναδέλφων όλων των κλάδων για απόσπαση, στις περιοχές που υπάρχουν κενά, χωρίς να ληφθεί υπόψη αν προέρχονται από περιοχές με κενά ή πλεονάσματα.
Για τις εξελίξεις στη διάρκεια των επόμενων ημερών, στο σύνολο των μεταβολών, θα υπάρχει από τη μεριά μας συνεχής ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου