Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ανασυγκρότηση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης

Από το γραφείο της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Έλενας Ζυγούρη, ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης.
 Ορίζονται
1. Γκαμπούρας Ιωάννης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Πολυχρονιάδη Ιάκωβο, Προϊστάμενο του 2ου Γραφείου Π.Ε. N. Κοζάνης.
2. Φροντιστής Νικόλαος, Προϊστάμενος του 3ου Γραφείου Π.Ε. N. Κοζάνης, τακτικό μέλος ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Τσιαφύλλη Βασίλειο, Διευθυντή του Δ.Σ.<Γ.Κονταρής>
3. Χύτα Ιωάννα, Διευθύντρια του 1ου Δ.Σ. Σερβίων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της το Βλάχο Νικόλαο, Διευθυντή του Δ.Σ. Άνω Κώμης.

4. Νιτσιόπουλος Δημήτριος του Ιωάννη, Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, ως τακτικό Αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον Παλαιολόγο Τρύφωνα του Νικολάου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 του Δημοτικού Σχολείου Ασβεστόπετρας.
5. Τζιώρα Σοφία του Κων/νου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 αποσπασμένη στο Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μούκα Κοζάνης, ως τακτικό Αιρετό μέλος, με αναπληρωτή της τον Τσάνη Ευάγγελο του Γρηγορίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιάδας.

Γραμματέα του συμβουλίου τον Πενέκελη Κων/νο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 του Δ.Σ Δρεπάνου, με αναπληρώτριά του τη Νιτσιοπούλου Σταυρούλα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 αποσπασμένη στη Δ/νση Π.Ε Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου