Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΦΑΝΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,

Σήμερα, οι διευρυμένοι δήμοι καλούνται να απαντήσουν στα οξυμένα και μακροχρόνια προβλήματα των τοπικών κοινωνιών με πολύ χαμηλότερη χρηματοδότηση. Η πρόκληση αυτή απαιτεί όραμα και ρεαλισμό, νέες ιδέες, προτάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις εθελοντισμού και πάνω από όλα την ενεργή συμμετοχή όλων μας. Βέβαια το πολιτικό μας σύστημα μπορεί να μην πείθει πολλούς, κρατούμε όμως την Αριστοτελική ρήση «όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά είναι ή θηρίο ή θεός…». Ούτε θεοί είμαστε, ούτε θηρία. Είμαστε άνθρωποι, είμαστε πολίτες και η ενεργός δράση μας κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ.
Μέσα σ’ αυτή την πραγματικότητα η εκπαίδευση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας. Τα χρόνια προβλήματα της είναι γνωστά σε όλους μας
§  Η υποχρηματοδότηση
§  Το κτιριακό πρόβλημα, κυρίως των νηπιαγωγείων
§  Η θέση και ο ρόλος του εκπαιδευτικού, όχι μόνο μέσα στις εκπαιδευτικές τάξεις, αλλά και στην κοινωνία, με τη δήθεν «αξιολόγηση» που στην πραγματικότητα οδηγεί σε μειώσεις μισθών και απολύσεις.
Πιστεύω λοιπόν ότι η συμμετοχή, η αγωνιστικότητα και η προσφορά είναι υποχρέωση όλων μας. Η πίστη αυτή με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω ως  υποψήφια δημοτική σύμβουλος  στον συνδυασμό  «ΕΝΟΤΗΤΑ» για το  Δήμο Κοζάνης, του Λάζαρου Μαλούτα.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια επιζητώ την στήριξη όλων σας, ώστε να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία για τον Δήμο Κοζάνης.

                                                                                         
                                                                       Με εκτίμηση,


                                                                         Κακουλίδου Φωτεινή (Φανή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου