Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Κ. Αρβανιτόπουλος: Ο πρώτος Υπουργός που απολύει -εκπαιδευτικούς- Δημόσιους Υπαλλήλους μετά από 100 χρόνια και δεν ντρέπεται γι αυτό

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος: Ο πρώτος Υπουργός που απολύει -εκπαιδευτικούς- Δημόσιους Υπαλλήλους μετά από 100 χρόνια και δεν ντρέπεται γι αυτό
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ  ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
Εκστρατεία ξεμπροστιάσματος του Υπουργού Παιδείας, πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 14/4 στον Πειραιά απολυόμενοι εκπαιδευτικοί, μοιράζοντας φυλλάδια με το "ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ" που του έχουν απονείμει. 
Ο Κ. Αρβανιτόπουλος επί 9 μήνες εξαπατά τους εκπαιδευτικούς, το κοινοβούλιο και το Πανελλήνιο, υποσχόμενος ότι κανείς εκπαιδευτικός δεν θα απολυθεί, ενώ διατυμπανίζει ότι οι εκπαιδευτικοί που στις 22/7/2013 τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έχουν ήδη τοποθετηθεί!!
Οι εκπαιδευτικοί που βρισκόμαστε ακόμα σε διαθεσιμότητα και απολυόμαστε, ενημερώσαμε και διαβεβαιώσαμε τους πολίτες του Πειραιά ότι κανείς εκπαιδευτικός μετά από 9 μήνες διαθεσιμότητας, δεν έχει τοποθετηθεί πουθενά, ενώ ο κ. Αρβανιτόπουλος “γνήσιο τέκνο του Πειραιά” έχει υπογράψει ήδη τις πρώτες απολύσεις εκπαιδευτικών!!!
ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου