Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Φιλοξενία μαθητών Δημοτικών Σχολείων από την Ελλάδα στην Κύπρο"

Σας αποστέλλουμε συνημμένα έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: "Φιλοξενία μαθητών Δημοτικών Σχολείων από την Ελλάδα στην Κύπρο"

Το πρόγραμμα αφορά τη φιλοξενία 24 μαθητών της Ε΄& ΣΤ΄τάξης και τριών συνοδών δασκάλων των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσης Π.Ε. Κοζάνης στην κατασκήνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου στον Πρόδρομο (ορεινό χωριό της οροσειράς Τροόδου) από 24/7/2014 μέχρι 2/8/2014.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας θα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή στην κατασκήνωση και γεύματα σε δυο ολοήμερες εκδρομές, μια εκδρομή σε κοντινό προορισμό , δυο ολοήμερες εκδρομές με περιηγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα αξιοθέατα μέρη της Κύπρου (Λευκωσία και Λεμεσό ή Πάφο) , επισκέψεις σε αξιοθέατα του χωριού και περίπατοι στο Εθνικό Δάσος.

Τα έξοδα μετακίνησης και επιστροφής των τριών συνοδών εκπαιδευτικών , θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό εξόδων του ΙΚΥ, οικονομικού έτους 2014. Οι μαθητές θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής και τα προσωπικά τους έξοδα.  Τα έξοδα διαμονής και φιλοξενίας όλων των συμμετεχόντων θα καλύψει η Κυπριακή Πλευρά.
Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Παρακαλούνται οι Δ/ντές/ριες  και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων να ενημερώσουν σχετικά τους δασκάλους του σχολείου τους και τους γονείς - κηδεμόνες των μαθητών.
Μέχρι 24 Μαρτίου 2014 θα πρέπει οι σχολικές μονάδες να μας αποστείλλουν τις αιτήσεις των δασκάλων  και κατάσταση των μαθητών του σχολείου τους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα.

Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου