Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αίσχος!!! Η πολιτική ηγεσία της χώρας εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς, τέσσερις ημέρες πριν την απόλυσή τους

17 Μάρτη - Εκπαιδευτικοί υπό απόλυση στην Ακρόπολη, στο κέντρο της Αθήνας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αίσχος!!! Η πολιτική ηγεσία της χώρας εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς, τέσσερις ημέρες πριν την απόλυσή τους 
 Σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα από Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Αθήνα, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας και ενημέρωσης του κοινού ξεκινώντας συμβολικά από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.
 Η πορεία συνεχίστηκε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στην Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 2 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο από την ΟΛΜΕ συλλαλητήριο.
Από την Πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε πορεία η οποία κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου. Τριμελής αντιπροσωπία πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό να ζητήσει συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, πράγμα το οποίο κατέστει αδύνατο.
Μετά τις "τακτοποιήσεις" 1400 συναδέλφων μας, όπως ψευδώς επανειλημμένα και προκλητικά έχει δηλώσει ο Υπουργός Παιδείας, σήμερα 17/3 (4 ημέρες πριν την απόλυσή μας) υποστήκαμε έναν ακόμα εμπαιγμό!!!
 Ενώ ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε δεσμευτεί, ότι σήμερα μετά την συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά, θα ακολουθούσε συνάντηση με αντιπροσωπία της ΟΛΜΕ - Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα, αθέτησε για μια ακόμα φορά την υπόσχεσή του. Δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση, ούτε καν επικοινωνία του κ. Αρβανιτόπουλου με την ΟΛΜΕ.
Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά όλη αυτή την απίστευτη κωλυσιεργία και εμπαιγμό που έχουμε υποστεί όλο αυτό το διάστημα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, προεξάρχοντος του Υπουργού Παιδείας.
Δηλώνουμε ότι θα γίνουμε εφιάλτες στα όνειρά τους!! Θα μας συναντούν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα!!
ΘΑ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
Κανένας απολυμένος στις 22 Μάρτη
Να προκηρυχθούν τώρα τόσες θέσεις, όσοι και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα
Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου