Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αρ. Πρωτ:695
Αθήνα 28/2/2014
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Παράσταση διαμαρτυρίας Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη δίωξη της συναδέλφου Ελισάβετ Παπαδοπούλου - συνάντηση με Υφυπουργό Παιδείας κ. Κεδίκογλου

Την Πέμπτη 27/2/2014 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας παράσταση διαμαρτυρίας από συνδικαλιστικά στελέχη της Δ.Ο.Ε., της Ο.Λ.Μ.Ε.  και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου αιρετού του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μολάων, Ελισάβετ Παπαδοπούλου.
Στη συνάντηση που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Δ.Ο.Ε. (αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και το μέλος κ. Γιάννη Νικολάρα), της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον Υφυπουργό κ. Κεδίκογλου ζήτησαν να σταματήσει η δίωξη της συναδέλφου και επεσήμαναν τις αδικίες του μνημονιακού νόμου 4093/12  και το νέο πειθαρχικό δίκαιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους.
Ο κ. Υφυπουργός απάντησε ότι για το πειθαρχικό δίκαιο είναι σε συνεργασία με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αδικίες και όσον αφορά τη δίωξη της συναδέλφου επιφυλάχτηκε να απαντήσει άμεσα, ζήτησε να ενημερωθεί και δεσμεύθηκε ότι έως την Τετάρτη 5/3/2014 θα ενημερώσει τη Δ.Ο.Ε., την O.Λ.Μ.Ε. και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Τέλος δεσμεύθηκε να πραγματοποιηθεί και πάλι συνάντηση με τις αντιπροσωπείες της Δ.Ο.Ε., της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εφόσον υπάρξουν αρνητικές εισηγήσεις από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την ανωτέρω υπόθεση. 

                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου