Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Προς ΠΑΣΟΚ: Λυπάμαι για τα χάλια σας (ανακοίνωση ντροπής)


Καλοπροαίρετα θέλω να φωνάξω ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης και οι αξιότιμοι Σαμαροβενιζέλοι ,έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δουλέματος (κοροϊδίας) του Ελληνικού λαού.
Τελευταίο κρούσμα κοροϊδίας η στάση του ΠΑΣΟΚ στο απεχθές μέτρο του Υπ. Υγείας και του Υπουργού κ. Αδωνι Γεωργιάδη να επιβάλουν χαράτσι 25 ευρώ για να εισαχθεί κάποιος στο νοσοκομείο.
Για να κερδίσει λίγα ψηφαλάκια το ανύπαρκτο πλέον ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση που είναι για κλάματα και ... χαστούκια!
Διαβάστε την

«Από τις αρχές Οκτωβρίου το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας την επανεξέταση και μη εφαρμογή του μέτρου της επιβολής των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα Νοσοκομεία. Κι αυτό έγινε και στη Βουλή, αλλά και κατά τη διάρκεια συνάντησής μας με τον κ. Α. Γεωργιάδη.
Δυστυχώς, το Υπουργείο προχώρησε στην εφαρμογή του μέτρου (χωρίς καν την ειδική πρόβλεψη για τους φτωχούς και τους ανέργους όπως δήλωνε) προσθέτοντας και την επιβάρυνση του 1 ευρώ για κάθε συνταγή στα φαρμακεία.
Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την αντίθεσή του και δηλώνει ότι θα επιμείνει μέσα στην Κυβέρνηση, αλλά και στο Κοινοβούλιο για την επανεξέταση και κατάργησή του.
Το επιχείρημα του Υπουργού ότι «το μέτρο περιλαμβάνεται στο μνημόνιο και έχει ψηφιστεί» έρχεται - όπως είχαμε και πάλι τονίσει- σε ευθεία αντίθεση με ανάλογες πράξεις, που η ίδια η Κυβέρνηση πρόσφατα έκανε (π.χ. αποφάσεις του ΥΠΟΙΚ για μη εφαρμογή του 1‰ επί του τζίρου των επιχειρήσεων, επιμονή για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ζητήματα που επίσης περιλαμβάνονταν στο μνημόνιο και είχαν ψηφιστεί από τη Βουλή).
Όταν λέμε ότι η κατάσταση στην οικονομία βελτιώνεται, ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και προωθούμε διαρθρωτικές αλλαγές στην Υγεία που οδηγούν σε εξοικονόμηση πόρων, μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε μέτρα που δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες και αναιρούν την καθολικότητα της παροχής του αγαθού της υγείας σε αυτούς»


Βρε καλόπαιδα δεν ντρέπεστε καθόλου; Το κόμμα σας δεν συγκυβερνά; Εάν ο αρχηγός σας έλεγε στον Γεωργιάδη "Μην τολμήσεις να το κάνεις", ο Άδωνις θα τολμούσε;
Ούτε βέβαια καταλάβατε ότι με αυτή την αστεία ανακοίνωση κάνετε ρόμπα τον Πρόεδρό σας και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Είναι σαν να παραδέχεστε ότι είστε συνιστώσα του Άδωνι.
Λυπάμαι για τα χάλια σας...

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO,GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου