Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΣΕ… Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣΘΕΑΤΡΟ....ΘΕΑΤΡΟ; ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ; ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ; ΣΚΟΤΑΔΙ; ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ; ΠΡΟΒΟΛΗ; ΣΚΗΝΗ; ΦΩΣ; ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ; ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ; ΗΘΟΠΟΙΟΙ; ΘΕΑΤΕΣ; ΉΘΟΣ; ΓΕΛΙΟ; ΚΛΑΜΑ; ΘΕΑΤΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ; ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ; ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ; ΠΡΟΣΦΟΡΑ; ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ; ΕΚΘΕΣΗ;....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ
 ΑΥΤΑ ...ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ....
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ , ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΤΗ ΧΑΡΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ , ΤΟ ΚΛΑΜΑ.
ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ .....ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ. ΝΕΟΤΕΡΟΙ, ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟΙ ΘΑ ΓΕΥΘΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ,ΚΥΡΙΩΣ, ΗΘΙΚΑ.

ΤΟ  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου