Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ




Κοζάνη  11/1/2014  Αρ.Πρωτ.27

Ταχ. Δ/νση: Παπαγιάννη 3 
Ταχ. Κωδ .:50100 Κοζάνη
Τηλ –fax   : 2461034739                                         
e-mail:        sypekoz@gmail.com                                              
ΠΡΟΣ:
Τους Συναδέλφους Αναπληρωτές ΕΣΠΑ


ΘΕΜΑ:
«Τακτοποίηση συνδρομής προς τον Σύλλογο»
Αγαπητοί  Συνάδελφοι,
Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια ενημέρωσης από την ΔΟΕ, οι συνάδελφοι προγράμματος ΕΣΠΑ σύμφωνα με την εργασιακή σχέση που προσδιορίζεται από το ΥΠΕΠΘ (ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου) και όχι ως απασχόληση ωρομισθίας, θα πρέπει να καλύψουν την συνδρομή τους στη ΔΟΕ, κατ΄ επέκταση στους Συλλόγους που υπηρετούν κανονικά όπως οι μόνιμοι ή αναπληρωτές συνάδελφοι.
Όσοι  συνάδελφοι κατά την ημέρα της ψηφοφορίας προσήλθαν, ψήφισαν και πλήρωσαν τα 10 € θα τακτοποιήσουν την υπόλοιπη συνδρομή τους που ανέρχεται, η πρώτη δόση στα 20 €, έως  το τέλος Ιανουαρίου και τη δεύτερη δόση έως  το τέλος Μαΐου.
Οι Συνάδελφοι-σσες που προσλήφθηκαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς, θα πληρώσουν και τις δύο δόσεις, ενώ οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα πληρώσουν μόνο τη δεύτερη  δόση του Μαΐου. 
Παρακαλούμε τους Συναδέλφους Διευθυντές-ριες, Δημοτικών Σχολείων,  Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων να βοηθήσουν την είσπραξη της συνδρομής και να επικοινωνήσουν με τον ταμία του συλλόγου, έτσι ώστε οι Συνάδελφοι να πάρουν την απόδειξή τους.
Σας  ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 ΤΟ Δ.Σ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου