Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο Γ. Τραγάκης κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά την ομολογία του


11 tragakis
Σπάνια συμφωνώ με τον κ. Θάνο Τζήμερο. Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που έγραψε στο twitter: "Να συλληφθεί ο Τραγάκης τώρα. Για συγκάλυψη εγκλήματος! Να αρχίσει να κελαηδάει, να δώσει και τους άλλους".
Ως γνωστόν ο κ. Γιάννης Τραγάκης είναι επί πολλά χρόνια βουλευτής, αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος, αν δεν κάνουμε λάθος, της αρμόδιας επιτροπής που διερευνούσε τα σκάνδαλα των εξοπλισμών. Σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία ο κ. Τραγάκης είπε: «Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε» και συνεχίζει «είχαν εξεταστεί 90 μάρτυρες, είχαν κατατεθεί 180 έγγραφα και είχαν καταγραφεί 17.000 πρακτικών. Είχε εντοπιστεί με ακρίβεια δολαρίου η προμήθεια που είχε κατατεθεί για τα Αντισταθμιστικά Οφέλη, ύψους 25.081.957 δολαρίων. Η διαδρομή του "μαύρου χρήματος" είχε περάσει από τη Ρωσία στην Κύπρο, από την Κύπρο στη Νέα Υόρκη και από τη Νέα Υόρκη στη Ζυρίχη όπου ζητήθηκε και επιτεύχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών».
Δηλαδή, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ομολογεί ότι η Βουλή κάλυψε το σκάνδαλο και έβγαλε αθώους δύο υπουργούς που είχαν πάρει μίζες εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή, που είχαν κλέψει τον Ελληνικό λαό.
Και δεν διαθέτει ο κ. Τραγάκης, ούτε καν την αστεία δικαιολογία ότι τότε ανήκε στην αντιπολίτευση και η κυβερνητική πλειοψηφία αγνόησε τα στοιχεία. Είχαμε κυβέρνηση ΝΔ και ο κ. Τραγάκης, ήταν και είναι επίλεκτο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης.
Άρα, προσχεδιασμένα καλύφθηκε το σκάνδαλο. Να υποθέσουμε ότι «όλοι μαζί τα φάγατε;» ή ότι «όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν;»
Ας αφήσουμε τις τρίχες.... αν θέλετε να βγουν οι μίζες (που δεν θέλετε) στείλτε στον εισαγγελέα- ανακριτή τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ και όλους τους υπουργούς Άμυνας από τότε μέχρι σήμερα. Ως ύποπτους κατ' αρχήν και ο ανακριτής θα κρίνει για το μέλλον τους.
Τα άλλα είναι... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου