Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης - εξάμηνης διάρκειας για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης - εξάμηνης διάρκειας (450 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Η διαμόρφωση του προγράμματος γίνεται με βάση 7ωρα μαθήματα. Η επιμόρφωση απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο της Ειδικής και Γενικής Αγωγής, σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και Φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης 1 (μια φορά) το μήνα το Σάββατο, και δια ζώσης το Σάββατο, 1 (μια φορά) το μήνα. Η διά ζώσης συνάντηση διαρκεί από τις 11:00 – 16:30.
Μετά από αίτημα των επιμορφούμενων στα πλαίσια του σεμιναρίου παραδίδονται μαθήματα προετοιμασίας για τον ΑΣΕΠ (ειδικές εργασίες προετοιμασίας στη διδακτική μεθοδολογία παιδιών με ειδικές ανάγκες).
 
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (PROKHRYKSH_AMEA_2014_PDM.doc)PROKHRYKSH_AMEA_2014_PDM.doc[ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου