Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Άδωνι, ιδού τα ισοδύναμα για το χαράτσι των 25 ευρώ



adonis ksexorizei
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ζητεί από το ΠΑΣΟΚ να υποδείξει ισοδύναμα που να καλύπτουν τα έσοδα (40εκ. ευρώ) από το χαράτσι για την είσοδο ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία. Το ίδιο ζητά και η πλευρά Σαμαρά από τον Ευάγγελο βενιζέλο.

Επειδή και οι μεν και οι δε ή έχουν μπερδευτεί ή παίζουν θέατρο σε βάρος των πολιτών, το spirospero.gr υποδεικνύει τα ισοδύναμα.
1. Από τις παχυλές αποδοχές των υπουργών και των βουλευτών.
2. Από τις παχυλές αποδοχές των 5.000 περίπου, συμβούλων του Πρωθυπουργού, των υπουργών και άλλων οργανισμών
3. Με την απομάκρυνση όλων των συγγενικών προσώπων βουλευτών που διορίστηκαν στη Βουλή αναξιοκρατικά και λόγω συγγενείας με Εθνοπατέρες.
4. Με τη μείωση των αποδοχών των διαφόρων Προέδρων Οργανισμών, οι οποίοι είναι κομματόσκυλα ή πρώην βουλευτές ή πολιτευτές.
Έτσι τα βρήκες Άδωνι τα χρήματα και με το παραπάνω χωρίς να χαρατσώνετε τους εξαθλιωμένους, τους ανέργους, τους απλήρωτους. Μόνο σε έναν πρώην γενικό γραμματέα που διορίσατε σύμβουλο, δίνετε 12.000 ευρώ το μήνα. Θέλεις κι ονοματάκι, Άδωνι;
Τολμήστε αν έχετε κότσια και φιλότιμο. Και μην αρχίσετε το γνωστό τροπάρι περί λαϊκισμού. Λαϊκισμός είναι να προστατεύετε τα δικά σας, δικά σας παιδιά και να σκοτώνετε τα άλλα.
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου