Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κομματική κομπίνα τα 25 ευρώ (πολιτικό δώρο Σαμαρά σε Βενιζέλο)



sp kartat
Τα 25 ευρώ, εισιτήριο στα νοσοκομεία για βρεις την υγειά σου, αγανάκτησε την κοινή γνώμη. Ήταν ένα μέτρο αψυχολόγητο και αχρείαστο. Τότε γιατί μπήκε και βγήκε; Είναι ηλίθια η κυβέρνηση; Είναι βλάξ ο υπουργός;

Δεν πρέπει να αποδίδουμε όλα τα «εγκλήματα» των κυβερνώντων σε βλακεία ή στην τρόικα. Σε πολλά ελλοχεύει η κομματική σκοπιμότητα όπως το απάνθρωπο μέτρο των 25 ευρώ.
Τα χαράτσι αυτό ήταν πολιτικό δώρο της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για να αναστηθεί, έστω και ελάχιστα εκλογικά. Το έβαλε ο Άδωνις, κατ' εντολή του πρωθυπουργού, δημιουργήθηκε σάλος, αντέδρασε το ...«φιλολαϊκό» ΠΑΣΟΚ και από την αντίδραση του πάλαι ποτέ κινήματος αποσύρθηκε. Θρίαμβος, λένε τώρα οι της Χαριλάου Τρικούπη.
Μα το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. Γιατί δεν καταψήφισε το απάνθρωπο αυτό μέτρο; Και προσέξτε τώρα συμπτώσεις. Η απόσυρση του μέτρου γίνεται την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντάται με τον πρωθυπουργό και την ίδια ώρα οι βουλευτές του κινήματος συναντώνται με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Βενιζέλος δήθεν πείθει τον κ. Σαμαρά, τηλεφωνεί μέσα από το Μαξίμου στου βουλευτές του που συζητούν με τον Άδωνι και τους ανακοινώνει θριαμβευτικά την απόσυρση του μέτρου με ισοδύναμο τα 5 λεπτά πάνω στην τιμή των τσιγάρων.
Δοξάστε τον κ. Βενιζέλο και το ...«φιλολαϊκό» ΠΑΣΟΚ
Γιατί ο κ. Σαμαράς έκανε αυτή την πάσα στον κ. Βενιζέλο; Επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ περισσότερο και από τον Βενιζέλο. Χωρίς ΠΑΣΟΚ χάνει τα πάντα. Χρειάζεται κομματικό εταίρο, έστω και με 15 βουλευτές για να ελπίζει ότι μπορεί να είναι πρωθυπουργός και αύριο.
Φτηνά τεχνάσματα...
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου