Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014


Ποιοι γραβατωμένοι θα «καούν» το προσεχές 10ήμεροxrimatismos12
Δεκαήμερο τρόμου για τα λαμόγια με γραβάτα. Τις προσεχείς μέρες θα γίνουν εντυπωσιακές αποκαλύψεις για μεγάλα πολιτικά πρόσωπα, τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες. Θα υπάρξουν εισαγγελικές ενέργειες και δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που θα ακουμπάνε πρώην και νυν εξουσιαστές.

Οι αποκαλύψεις συνοδευόμενες από έγγραφα - ντοκουμέντα θα αφορούν ακόμη και διατελέσαντες πρωθυπουργούς. Οι Έλληνες θα πληροφορηθούν τον οικονομικό τζόγο που στοίχισε δισ. ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.
Θα γίνει γνωστό επιτέλους το παιχνίδι που παίχτηκε με το περιβόητο κούρεμα που τόσο πολύ διαφημίζει η Κυβέρνηση και ποιοι "έφαγαν" τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών.
Θα αποκαλυφθεί το μεγάλο κόλπο του ΤΑΙΠΕΔ με συγκεκριμένες τράπεζες και με μεσίτη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας. Θα μάθουμε λεπτομέρειες για τον μεγάλο τζόγο με τα CDS και θα πληροφορηθούμε το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε από το ΤΤ με πρωταγωνιστές μέλη της οικογενείας Γ. Παπανδρέου και επιχειρηματίες κολλητούς της... αγίας οικογένειας.
Το πάρτι των αποκαλύψεων άρχισε σήμερα η Real News για τα CDS και την σχέση του Αντρίκου παπανδρέου (που πρωτοέγραψε το spirospero.gr την περασμένη Πέμπτη 9/1/2014 Μπερδεύεται και ο Αντρίκος Παπανδρέου στο σκάνδαλο του ΤΤ)
Στη σέντρα θα βγει και ο τέως Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης για διάφορα παρατράγουδα.
Επίσης, θα αποκαλυφθούν πολλά άγνωστα σκάνδαλα για τα τρένα. Θα μας θυμηθείτε, το spirospero.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς.
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου