Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! Έκλεισαν το μικρόφωνο του Λαφαζάνη την ώρα που έδινε αποκαλυπτικά στοιχεία για τα ναυπηγεία [vid]voulΑναστάτωση επικράτησε στη Βουλή, όταν ο αντιπρόεδρος, Ιωάννης Δριβελέγκας, έκλεισε το μικρόφωνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη. Eκείνη την ώρα, μιλούσε επί του βήματος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Ο κ. Δριβελέγκας απηύθυνε αρκετές εκκλήσεις, μετά το πέρας του πενταλέπτου που δικαιούνταν ο κ. Λαφαζάνης, προκειμένου να ολοκληρώσει. Ο κ. Λαφαζάνης συνέχισε ωστόσο την ομιλία του προκαλώντας την αγανάκτηση του κ. Δριβελέγκα ο οποίος ζήτησε να κλείσει το μικρόφωνο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και να μη γραφούν όσα έλεγε στη συνέχεια στα πρακτικά της Βουλής.
Ο κ. Λαφαζάνης δικαιολογήθηκε για την υπέρβαση του χρόνου λέοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό και ομολογουμένως εκείνη τη στιγμή έδινε πολυ σοβαρά στοιχεία για τα ναυπηγεία και το άγχος του Προεδρείού ήταν το πρωτόκολλο...
«Ορισμένοι εδώ θεωρούν ότι είναι προνομιούχοι. Εσείς δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Δεν πρέπει να δίνετε αυτό το παράδειγμα» απάντησε ο κ. Δριβελέγκας. Στη συνέχεια αντέδρασαν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Οφείλετε να διευκρινίσετε ότι εγώ τηρώ τον κανονισμό της Βουλής» απάντησε ο κ. Δριβελέγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου