Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

SOS: Μας δηλητηριάζουν


Σκότωσε τους γονείς του για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο και μετά ζητούσε την επιείκεια του δικαστηρίου γιατί ήταν… ορφανός.

Το ανέκδοτο αυτό μου θυμίζει το σοβαρό υγειονομι9κό πρόβλημα με την αιθαλομίχλη, η οποία μας πνίγει, μας δηλητηριάζει κάθε στιγμή. Η κυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική της εξαθλίωσης του λαού για να ικανοποιήσει τους τοκογλύφους, δια των υπουργών της Περιβάλλοντος και Υγείας, Μανιάτη και Γεωργιάδη κάνει εκλύσεις στους πολίτες να μην ανάβουν τζάκια, σόμπες, μαγκάλια.
Και ασφαλώς, εδώ που μας έφεραν τα «καμάρια» μας πρέπει κάτι να κάνουμε. Αλλά τι; να διαλέξουμε από τι θέλουμε να πάμε στον άλλο κόσμο: από το ψύχος ή από τη δηλητηρίαση;
Υπάρχιε κα Τρίτη λύση. Να αφυπνιστεί η κυβέρνηση μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση αν παραμερίσει  τις απάνθρωπες απαιτήσεις της τρόικας και να μειώσει τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Ήδη μετράμε πολλούς νεκρού από μαγκάλια και πυρκαγιές και ίσως (δεν μας το λένε) από αναπνευστικά προβλήματα.
Κάντε κάτι και γρήγορα γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα ζητάτε επιείκεια γιατί είστε ορφανοί αλλά δεν θα υπάρξει δικαστής να σας δώσει ελαφρυντικό.
ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου