Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Λιάπη, Λιάπηδες δυστυχώς είστε ακόμη εδώ


1474803 10201705902421655 1358521123 nΟ γόνος της μεγάλης πολιτικής οικογένειας ο κ. Μιχάλης (Μισέλ για τα φιλαράκια του) Λιάπης εξευτέλισε τους Καραμανλήδες και έβαλε τάπα στον ήδη πάσχοντα πολιτικό κόσμο. Ένας πρώην υπουργός πλαστογράφος για... ψιλοκοκό.
Για να κλέψει το δημόσιο παραβίασε όλους τους νόμους.

Κι όλα αυτά για να γλιτώσει, ο αθεόφοβος, 1500 ευρώ που ήταν τα τέλη κυκλοφορίας και άλλα 500 ευρώ που ήταν η ασφάλεια αυτοκινήτου. Και μετά τι είπε; Ότι τον χτύπησε και αυτόν η οικονομική κρίση. Ότι είναι ένας απλός συνταξιούχος
Το μετά την αξιόποινη πράξη παραλήρημα του τέως υπουργού είναι σοβαρότερο και από την πλαστογραφία. Εξίσωσε τον εαυτό του που κατέχει 15 σπίτια με τον εξαθλιωμένο πολίτη που κατάντησε άστεγος εξαιτίας της πολιτικής και του κ. Λιάπη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του κ. Λιάπη μπερδεμένο σε περίεργες καταστάσεις. Ακούστηκε και μάλιστα δυνατά και στην περίπτωση Χριστοφοράκου , του πατριάρχη του σκανδάλου της Siemens. Είχε πάει εν ενεργεία υπουργός με το φυγόδικο στη Γερμανία για να δουν παρεΐτσα αγώνα ποδοσφαίρου. Προφανώς με έξοδα του Χριστοφοράκου. Και τότε ο εξάδελφος του κ. Κώστας Καραμανλής αφού του έριξε καντήλια, έκανε ότι μπορούσε για να τον σώσει από δικαστικές περιπέτειες.
Είχαν βγει πολλά τότε , αλλά η έρευνα κάπου σταμάτησε με μόνο τίμημα για τον κ. Λιάπη την μόνιμη πολιτική του συνταξιοδότηση. Και ήταν τότε παραπονούμενος ο Λιάπης και έλεγε και ξανάλεγε ότι : «Γαμώ την ατυχία μου, αν με λέγανε Καραμανλή θα ήμουνα εγώ πρωθυπουργός γιατί εγώ συνόδευσα τον θείο μου το 1974 στην επιστροφή του από το Παρίσι στην Ελλάδα».

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι μόνο ο κ . Λιάπης σκάρτος. Είναι αρκετοί ακόμη πολιτικοί –εν ενεργεία μάλιστα- που με τις πράξεις τους μειώνουν κάθε μέρα , κάθε στιγμή την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου.
Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος , ο Παπαντωνίου, ο Ματέλης, ο Τσουκάτος και ο Λιάπης. Είναι και αρκετοί άλλοι που έχουν προκαλέσει-και προκαλούν – με πράξεις και «πόθεν έσχες» .

Εάν ο πολιτικός κόσμος δεν κάνει την αυτοκάθαρση του και αποφασίσει να συνεχίσει τις ισορροπίες του τρόμου, στις επερχόμενες εκλογές θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις.
Σύσταση προς όλες τις ηγεσίες των κομμάτων: Συνταξιοδοτήστε εδώ και τώρα όλους τους Λιάπηδες της πολιτικής ζωής.

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου