Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μετά τη σέξι γυμνάστρια, το Υπουργείο ορίζει dress code για τους εκπαιδευτικούς



gimnastria
Οι «εκκεντρικές» εμφανίσεις στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου μπορεί να συγκέντρωσαν τα βλέμματα ωστόσο έφεραν σε αμήχανη θέση το υπουργείο Παιδείας, το οποίο μελετά την αποστολή εγκυκλίου που θα ορίζει το ενδυματολογικό πλαίσιο για τους εκπαιδευτικούς σε επίσημες εκδηλώσεις.

Οι δωδεκάποντες γόβες τάραξαν την... άσφαλτο και οι καθηγήτριες φόρεσαν ότι και οι μαθήτριες. Το ζήτημα τέθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι δάσκαλοι και καθηγητές είδαν με λάθος μάτι τις κεντρικές λεωφόρους των μεγαλουπόλεων, καθώς τις πέρασαν για πασαρέλες. Εξαιρώντας το γεγονός ότι η εμφάνιση του καθενός είναι απολύτως προσωπική του υπόθεση, οι ιθύνοντες του υπουργείου αποφάσισαν πως όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις σε επετείους, ο εκπαιδευτικός πρέπει να υπόκειται σε dress code. Ταγέρ ή κοστούμια στις παρελάσεις λοιπόν, τόσο για την υπηρεσία των θεσμών όσο και για την προστασία των ίδιων των καθηγητών.
Διότι εάν γνώριζε εκ των προτέρων σε τι μπελά θα την έβαζε το στενό γκρι κολάν και το στράπλες μπλουζάκι, η γυμνάστρια του 61ου δημοτικού σχολείου Αθηνών, το πιθανότερο είναι να μην τα φορούσε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ 11-11-2013 ΜΕΧΡΙ 6-12-2013 (ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ) ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΦΤΕΣ Ή ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ  Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ(ΓΟΒΕΣ-ΤΣΑΝΤΕΣ-ΣΚΙΕΣ-ΚΡΑΓΙΟΝ-ΜΑΣΚΑΡΕΣ-ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ-ΓΡΑΒΑΤΕΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ(ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ -ΓΙΟΡΤΕΣ-ΓΑΜΟΥΣ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ-ΓΗΠΕΔΟ ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ.
 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:ΚΟΚΚΙΝΟ-ΡΟΖ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΠΡΑΣΙΝΟ -ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ-ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΚΑΙ'' ΑΕΡΟΠΟΡΙ''.
ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ:13,89 ΕΥΡΩ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ:
1.ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ.
2.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.
3.ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΑΜΟΥΣ).
4.ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ -ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ(ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΥ)-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΝΕΡΟΥ-NOVA-ΟΤΕ Τ.V-TEΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2013-ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ-ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
5.ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
6.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
7.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.
8.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ.
9.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.
10.8 ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
11.ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ.
12.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ. 
13.ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.
14.ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
15.IBAN ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
16.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ-ΩΡΛ-ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ-ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΥ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ-ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΥ -  ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.
17.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.
18.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΣΤΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ .


ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΚΥΡΙΟΣ ΑΧΛΑΔΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙΟ:2010 ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
Δ/ΝΣΗ:ΑΡΙΝΤΑΓΑΣ 38
Τ.Κ:5000001
ΤΗΛ:246500000000.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου