Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Μαζί στις Ευρωεκλογές




salskldklaf
Θα ήθελα να παραμείνουν αντίπαλοί πολιτικά και να μονοπωλούν την εξουσία, όπως έκαναν τόσες δεκαετίες. Τα μνημόνια, τα σκάνδαλα, οι «προδοσίες», τα ψέματα, οι παραλείψεις διέλυσαν την άτυπη εναλλαγή στην εξουσία. ο λαός, αν και με καθυστέρηση, άρχισε να αντιδρά και τα δύο κόμματα εξουσίας «αγκάλιασαν» την ελεύθερη πτώση. 
Το ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν» και της πολιτικής προδοσίας του Γιώργου τείνει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Αναπνέει ακόμα χάρη στους ελιγμούς του ΕΥ. Βενιζέλου, που λατρεύει την εξουσία. Στις Ευρωεκλογές όμως το κοντέρ αναμένεται να μηδενιστεί. 
Στις Ευρωεκλογές αναμένεται να πέσουν αρκετά και οι στροφές της Νέας Δημοκρατίας οπότε και η συγκυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί. 
Οι δύο αρχηγοί (Σαμαράς – Βενιζέλος) που επιθυμούν διακαώς να εξαντλήσουν την τετραετία, αποφάσισαν να συνεργαστούν στις Ευρωεκλογές. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα δώσουν από κοινού την εκλογική μάχη και ο αρραβώνας έχει γίνει, αφού οι δύο αρχηγοί διαπίστωσαν ότι «πλέον είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν». 
Όλα αυτά μου τα έλεγε στέλεχος της ΝΔ (βουλευτής για 4 τετραετίες) και τράβαγε τα μαλλιά του που δεν είναι πλέον πλούσια: “αυτό είναι εξωμήτριος κύηση δεν είναι πολιτική συνεργασία», μου είπε νευριασμένος. 
Θεωρώ μια τέτοια συνεργασία ανέφικτη του είπα και ο έμπειρος πολιτικός άστραψε «γιατί περίμενες τον Σαμαρά να καλύπτει τον Βενιζέλο στο σκάνδαλο των υποβρυχίων και στη λίστα Λαγκάρντ;».
Καλά κουφέτα… και ο καιρός θα δείξει.

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου