Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΟΣ Παιδεία ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Νοεμβρίου 2013
ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΤΡΙΓΚΑ

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ
Το βιβλίο παρουσίας προσωπικού

Ψηφίστηκε από τη Βουλή και η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για το Βιβλίο Παρουσίας Προσωπικού και Ατομικό Δελτίο Παρουσίας Προσωπικού, η οποία προβλέπει τα εξής:
1.Ο Διευθυντής κάθε σχολικής μονάδας και ο προϊστάμενος κάθε άλλης υπηρεσιακής μονάδας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την καθημερινή τήρηση και σύνταξη Βιβλίου Παρουσίας Προσωπικού (Β.Π.Π.) γιατ ους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δημόσιας Εκπαίδευσης που απασχολούνται με οποιαδήποτε φύσεως σχέση σε αυτήν. To εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολικής ή υπηρεσιακής μονάδας είναι υπεύθυνο για την καθημερινή τήρηση και σύνταξη του Ατομικού Δελτίου Παρουσίας Προσωπικού (Α.Δ.Π.Π.).
2.Στο Β.Π.Π. και Α.Δ.Π.Π. αναγράφονται ιδίως τα ακόλουθα στοιχεία: ημερομηνία και χρονολογία, ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, ωράριο εργασίας (ώρα άφιξης και ώρα αναχώρησης), οι απόντες εκπαιδευτικοί, είδος απουσίας (ολιγόωρη ή ολοήμερη), καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο στοιχείο.
3.Σε καθημερινή βάση, από τον Διευθυντή ή προϊστάμενο της σχολικής ή υπηρεσιακής μονάδας και με ευθύνη του, τα στοιχεία του Β.Π.Π. καταχωρίζονται ηλεκτρονικά σε ειδικά διαμορφωμένο πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου