Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σπ. Καρατζαφέρης: Οι πολιτικοί μας είναι ...κότες!



karatzaferis-spiros
Καλεσμένος στο κεντρικό Δελτίο του Ε ήταν ο δημοσιογράφος, Σπύρος Καρατζαφέρης , ο οποίος σχολίασε τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες, τις παρουσίες αλλά κυρίως τις απουσίες των προσώπων του πολιτικού κόσμου στις παρελάσεις.

"Οι κυβερνώντες είναι λες και παίζουν σε παιδική χαρά. Είναι επικίνδυνοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να μας σώσουν", είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καρατζαφέρης.
"Αυτή η κατάσταση με την Χρυσή Αυγή", συνέχισε, "αποδεικνύει ότι υπαρχει ένας ...συνωστισμός που θα έλεγε και η κ.Ρεπούση, για το ποιός θα πάρει τα ψηφαλάκια της Χρυσης Αυγής. Ολο αυτό όμως είναι πιο πιθανό να ενισχύσει παρα να αποδυναμωσει το εν λόγω κόμμα, το οποίο σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι εγκληματική οργάνωση. Εάν δεν εξαλειφθούν τα αίτια που εξέθρεψαν την ΧΑ, δεν προκειται να πέσουν τα ποσοστά της".
"Οι πολιτικοί μας είνα...κότες! Του έβλεπε κανείς να παρακολουθούν την παρέλαση πίσω από τα κάγκελα, γιατί φοβούνται την οργή του λαού, φοβούνται να αντιμετωπίσουν τον λαό".
"Τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, αλλά και οι κινήσεις Αβραμόπουλου για την Εθνική Επέτειο, δείχνουν ότι αυτός -κατα την αποψή μου- θα είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός Εθνικής ενότητας".
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον ..."γάμο" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λέγοντας συγκεκριμένα: "Η συνεργασία με τη ΝΔ είναι η μόνη λύση για το ΠΑΣΟΚ. Η μόνη περίπτωση να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ είναι να απορροφηθεί από τη ΝΔ. Η δε ΝΔ, αυτό το έχει απόλυτη ανάγκη! Στην περίπτωση που γίνουν εκλογές η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι πρώτος, θα είναι πάνω από πέντε ποσοστιαίες μονάδες.Βέβαια, με τα όσα έχει διαπράξει η κυβέρνηση Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρεπε να έχει φτάσει το 48%. Απο αυτό εύκολα συμπεραίνει ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πείθει..."

ΠΗΓΗ:SPIROSPERO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου