Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αύριο η ανακοίνωση προσλήψεων αναπληρωτών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
To esos ενημερώθηκε από το υπουργείο Παιδείας ότι αύριο θα ανακοινωθούν  οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, με πιστώσεις  από τον  κρατικό προϋπολογισμό και μέσω ΕΣΠΑ.
Όπως είχε αποκαλύψει το esos  ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, διπλασίασε, σχεδόν, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό (δείτε εδώ τον αρχικό ) τον  αριθμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν στην Ειδική Αγωγή. Ετσι αύριο  ο υπουργός Παιδείας  Κ. Αρβανιτόπουλος θα ανακοινώσει την πρόσληψη περισσοτέρων από   6.300 αναπληρωτών στην ειδική αγωγή , από  4100 που είχαν προσληφθεί πέρσι.Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:
-2700 αναπληρωτές  εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την παράλληλη στήριξη
-350 αναπληρωτές ΕΒΠ για τα Γενικά Λύκεια, και
-3400 αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για Ειδικά Σχολεία και τμήματα Ένταξης στο πλαίσιο του προγράμματος «εξατομικευμένων μέτρων υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού», ώστε να στελεχωθούν με το κατάλληλο εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό  προσωπικό για το σχολικό έτος 2013-14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου